Усан дахь радоныг тодорхойлох цөмийн физикийн аргуудын харьцуулсан анализ - Н, Норов; Ц, Оюунчимэг; Г, Хүүхэнхүү (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Усан дахь радоны цацраг идэвхт задралын богино наст бүтээгдэхүүнүүдийн альфа-бөөм , гамма-цацрагийг шингэн сцинтилляторт спектрометр , цэвэр германий гамма- спектрометр, диэлектрик детектор зэргээр бүртгэж үр дүнг харьцуулан анализ хийх замаар хувийн идэвхийг тодорхойлов.