Предложение о внедрений современной аналитической техника в ГОК СП "Эрдэнэт" - Ш, Гэрбиш; Г, Ганчимэг (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Орос-Монголын хамтарсан уул уурхайн баяжуулах "Эрдэнэт" үйлдвэрийн технологийн процессыг хянах болон шинжилгээний лабораторийн тоног төхөөрөмжийг боловсронгуй болгох санал дэвшүүлж байна.