Усан доторхи плазмт ниргэлэг - Ш, Мөнхжаргал (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Усан доторхи плазмт нуман, очит болон усны дуслын гадаргуу дээрх титэмт саадын ниргэлэгийн судалгааны зарим үр дүнг танилцуулж байна.