Улаанбаатар хотын аэрозолын оптик үзүүлэлтүүдийн судалгаа (2013-2021) - Ц, Баатарчулуун; Б, Түвшинжаргал; Т, Нарангарав; Б, Даариймаа; Б, Жавзандолгор; Г, Батсүх (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Агаар мандлын оптикийн хэмжилтийн Улаанбаатар станцад 2013 оны 9 дүгээр сараас 2021 оны 3 дугаар сарын хооронд олон улсын SKYNET сүлжээний Скайрадиометр багаж ашиглан хийсэн хэмжилтийн үр дүнгээр аэрозолын спектраль оптик зузаан...