Өөрөө цуглуулагч керр орчин дахь гэрлийн стационар тм асимптот босоо долгио - Г, Очирбат; О, Нямсүрэн (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Өмнөх өгүүлэлд (1) өөрөө цуглуулагч керр орчин дахь гэрлийн стационар тм долгионы оронд диэлектрикийн функц β 2, cnst, 4со 2, εi-дөрвөн параметрээс хамаарах хамаарлыг нягтлан судалсан дүнг тодорхойлон бичсэн .