Конусан бутлуурын тавган тулгуурын материалын судалгаа - С, Сүхбаатар; Л, Энхтөр; Р, Галбадрах; Г, Шилагарди (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Хайрга бутлагч КСД-1750 конусан бутлуурын тавган тулгуурын материалын бүтцийн иж бүрэн судалгаа, хатуулгийн хэмжилтийг гүйцэтгэсний үндсэн дээр эд ангийг сэргээн засварлах эдийн засгийн үр ашигтай аргачлалыг сонгон авч үйлдвэрлэлд нэвтрүүлсэн болно.