Монгол улс цөмийн шинжилгээний нэгдсэн институт хоорондын хамтын ажиллагаа - Ц, Ганцог; Ж, Ганзориг; Ц, Дамдинсүрэн (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Оросын Холбооны Улсын Дубна хот дахь Цомийи ишпжилгоний нэгдсэн институт байгуулагдсан тухай товч түүх, тус институтийн зорилго, судалгааны ажлын чиглэл, үйл ажиллагаа, олон талт хамтын ажиллагаа, судалгааны ажлын гол үр дүнгийи тухай болон ЦШНИ Монгол Улсын хоорондын хамтын ажиллагаа, түүний үр дүнгийн тухай өгүүлнэ. Цөмийн шинжилгээний нэгдсэн институт нь тус институтийн гишүүн орнуудын Засгийн газар хоорондын эрдэм шиижилгээ судалгааны байгууллага юм.