Металл ба зоосон мөнгөний цацраг идэвх - Б, Эрдэмчимэг; Г, Хүүхэнхүү (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Металл ба зоосон мөнгөний цацраг идэвхийг бага фонтой альфа-, бета- тоолуураар хэмжиж бусад судлаачдын үр дүнтэй харьцуулав. 1960 оноос хойш цацраг идэвх нь буурах хандлагатай байгааг цөмийн зэвсгийг ил задгай туршихыг хориглосонтой холбон үзэж байна.