(n,p) Урвалын огтлолын систематик анализ - Б, Баярбадрах; Г, Хүүхэнхүү (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Цөмийн урвалын статистик загварыг ашиглан гаргасан хурдан нейтроноор явагдах (n,р) урвалын огтлолын томъёог нейтроны энергийн өргөн мужид (Еn=6-16 МэВ) урвалын огтлолын туршлагын утгуудын систематик анализад ашиглах боломжтойг харуулав.