Хурдан нейтроны үйлчлэлээр цөмөөс альфа бөөм гарах урвалын энерги - Ж, Бадамсамбуу; Г, Хүүхэнхүү (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Цөмийн урвалын статистик загварт тулгуурлан гаргасан (n,α) урвалын огтлолын томъёонууд дахь С, К параметрүүдийг үнэлэв. Эдгээр параметрүүдээ ашиглан (n,α) урвалын энергийг бодож туршлагын утгуудтай харьцуулав.