neutron diffraction studies of magnetic phase transition in mixed (Mn(1-x) Fe(x) WO(4)) - L, Nyam-Ochir; D, Sangaa; N, Stuesser (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Энэ ажилд Вольфрамитын кристалл болон соронзон бүтцийг рентген туяа, дулааны нейтроны сарнилын тусламжтайгаар судлав. Мөн (Mn1-xFex)W04-ийн бага температурт үүсэх соронзон фазын шилжилтийг ажиглаж, соронзон бүтцийг илэрхийлэх параметрүүдийг х=0; 6 утгуудад фаз бурт тодорхойлон харьцуулав.