NaFe(W0.75Mo0.25O4)2 ба NaFe(W0.5Mo0.5O4)2 Нэгдлүүдийн Кристалл Бүтцийн Судалгаа - Л.Ням-Очир; Оргилсайхан, Гэрэлмаа; Norovsambuu, Tuvjargal; Ragchaa, Galbadrakh; Б.Энхсаруул (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Хатуу биеийн урвалын аргаар NaFe(W0.75Mo0.25O4)2 ба NaFe(W0.5Mo0.5O4)2 нэгдлүүдийн кристаллыг гарган авах туршилтыг урвалын температур, хугацаа, орчны өөр өөр нөхцөлд гүйцэтгэв. Дээжүүдийг нунтгийн рентген дифракцын аргаар судалж, кристалл нэгдлүүдийг тодорхойлсон ба бүтцийн параметрүүдийг тодорхойлохдоо Ритвельдийн аргаар тооцоо хийв. NaFe(W0.75Mo0.25O4)2 кристаллын эгэл тор нь моноклин сингоний P2/c (13) огторгуйн групптэй, торын параметрүүд нь a=9.908(2)Å, b=5.743(1)Å, c=4.963(1)Å, β=90.632(1)˚ байсан бол NaFe(W0.5Mo0.5O4)2 кристаллын хувьд a=9.904(1)Å b=5.746(1)Å c=4.955(1)Å β=90.574(1)˚ байв.