Өндөр давталт, хэт богино пульстай лазерын титан саффирын осцилляторын дизайн - Д, Өнөрбилэг; Ц, Хос-Очир; П, Мөнхбаатар; Э, Номин-Эрдэнэ; Ц, Баатарчулуун; Ж, Даваасамбуу (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
МУИС-ийн лазерын судалгааны төвд Керр эффектээр моод түгжих аргаар өндөр давталттай, фемтосекундийн лазерын пульс үүсгэх титан саффирын осцилляторын дизайныг боловсруулан угсарлаа. Энэ өгүүлэлд титан саффирын осцилляторын бүтэц, дизайн, ажиллах зарчмыг танилцуулна.