Өөрөө цуглуулагч керр орчин дахь гэрлийн стационар соронзон долгионы фаз ба амплитудын нэгдсэн шинжилгээ, тооцох аргачлал. Блох долгио - Нямсүрэн, О.; Очирбат, Г. (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Өөрөө цуглуулагч керр орчин дахь гэрлийн стационар соронзон долгионы фаз ба амплитудын нэгдсэн шинжилгээ, тооцох аргачлал. Блох долгио