ГЭРЛИЙН ДУРЫН ТУЙЛШРАЛТАЙ СТАЦИОНАР ДОЛГИОН ЭЕРЭГ КЕРР СУУРЬ ОРЧИНООС БҮРЭН ОЙХ БОДЛОГО - О, Нямсүрэн; Г, Очирбат (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Геометр сонгохдоо х тэнхлэг дагуу гүйхийн хамт z тэнхлэгийн дагуу тарж байхаар бодолцож долгионы оронг төсөөлөв.