Сөрөг керр орчинд тарах гэрлийн стационар те долгионы фазууд параметруудаас хамаарах нь - О. Нямсүрэн; Г. Очирбат (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Сөрөг керр орчинд тарах гэрлийн стационар те долгионы фазууд параметруудаас хамаарах нь