Радиофизикийн сургалт, судалгааны хөгжилд профессор Д. Батсуурийн оруулсан хувьд нэмэр - Э. Дамдинсүрэн (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Радиофизикийн сургалт, судалгааны хөгжилд профессор Д. Батсуурийн оруулсан хувьд нэмэр