Нэрт эрдэмтэн, сурган хүмүүжүүлэгч проф Д.Батсуурийн Монголын боловсрол, шинжлэх ухаанд оруулсан хувь нэмэр - Б. Бурмаа (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Нэрт эрдэмтэн, сурган хүмүүжүүлэгч проф Д.Батсуурийн Монголын боловсрол, шинжлэх ухаанд оруулсан хувь нэмэр