"А. Эйнштейн нээлтүүд - 100 жил" ойг монголд тэмдэглэхийн ач холбогдол - Б. Чадраа (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
"Дэлхийн физикийн жил- 2005"-ийг тэмдэглэх үйл ажиллагааны нээлт болон "Эйнштейний аугаа нээлтүүд 100жил" сэдэвт эрдэм шинжилгээний бага хурлын үйл ажиллагаанд оролцогч та бүгдэд мэнд дэвшүүлж олдсон завшааныг ашиглан зарим нэг санал бодлоо та бүгдтэй хуваалцья.