ШУТИС-ийн физик сургалтанд идэвхтэй сургалтын аргыг хэрэглэсэн үр дүнгээс - Б, Одонтуяа; Д, Наранчимэг; О, Сүх; г, Мөнхсайхан; До, Нямсүрэн (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
ШУТИС-ийн инженерийн мэргэжлээр суралцагч оюутнуудын физикийн хичээлийн үр өгөөжийг дээшлүүлэх, оюутнуудын сурах үйл ажиллагааг идэвхжүүлэх зорилгоор идэвхтэй сургалтын аргыг семинар, лаборатор, бие даалтын хичээлийн үр дүнг дээшлүүлэх чиглэлийн судалгааг хийсэн болно. Энэхүү өгүүлэлд идэвхтэй сургалтын аргыг хэрэглсэсэнтэй холбоотойгоор гарч байгаа өөрчлөлтүүдийг тусгасан болно. PACS number: 01.40.G-, 01.40.-d, 01.10.Hx