PyDMA (C24H19N) органик нэгдлийн кристалл бүтцийн судалгаа - Б, Бумаа; Ж, Даваасамбуу; Н, Төвжаргал; М, Нолтемайер (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Бид энэ ажлаар PyDMA (Pyrene dimethylaniline, C24H19N) органик нэгдэлийн кристалл болон молекул бүтцийг рентген дифракцын аргаар, STOI STADI 4 монокристаллын дифрактометр ашиглан, SHELXTL багц програмын тусламжтайгаар бүтцийн тайлал хийж анх удаа тодорхойлсон. PyDMA нь моноклин кристалл систем, P21/n огторгуйн групптэй, эгэл торын параметр нь ... PACS numbers: 61.66.Hq, 61.05.C