Уран, торийг тодорхойлох гамма-спектрометрийн арга - Ш, Гэрбиш; Н, Ганбаатар; Ж, Сэрээтэр (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
1996-2000 онд ураны жилийн хэрэгцээ 35-40 мянга хүрэх төлөвтэй.