Бага Дунд Чадалтай Реакторыг Монгол Улсад Ашиглах Асуудалд - С, Одмаа; Н, Норов (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Монголын хүн амын нягтрал бага бөгөөд хүн ам төвлөрсөн аймгийн төв, хот суурин газрын эрчим хүчний хэрэглээний өсөлтийг авч үзвэл Монголд 10-100 МВт цахилгааны чадалтай, дэвшилтэт технологитой, аюулгүй байдлын идэвхгүй шинж чанартай бага дунд чадлын реактор сонгон ашиглах зохимжтой талаар энэхүү өгүүлэлд өгүүлэв.