Уран агуулсан усны гидрохими - Болормаа, О; Тэрбиш, Н; Цоохүү, Х; Ариун, Ө (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
УБ хот, зүүн аймгуудын ундны усны 400 орчим дээжинд хийсэн гидрохимийн үзүүлэлтүүд нь усан дахь ураны агуулгаас яаж хамаарах, бас ямар корреляцитай байгааг авч үзсэн.