Ундны усны цацрагийн эрсдэл, тун - Х.Цоохүү, Х; Болормаа, О; Тэрбиш, Н (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Ундны усан дахь ураны цацрагийн эрсдэл, цацрагийн тунг бодох аргачлал дэвш³³лж тооцоог хийсэн. Ураны агуулга ихтэй ус хэрэглэж буй оршин суугчдын эр³³л мэнд, оюуны чадавхийг тусгайлан судлах шаардлагатай гэсэн д³гнэлт хийсэн.