Шингээгч суурь орчны гүн тийш таран саарах цахилгаан соронзон TE долгио - Г, Очирбат; Д, Улам-Оргих; О, Нямсүрэн (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Максвеллийн тэгшитгэлээс шугаман шингээлттэй керр орчны гүн рүү тарах ТЕ стационар цахилгаан соронзон долгионы амплитуд ба фазын уламжлалыг тодорхойлох зөв асимптот цуваа олов. Олсон үр дүнг үелсэн бүтцийн шугаман шингээлттэй керр суурийн гүн тийш тарах ТЕ долгиог тодорхойлоход хэрэглэж болно.