Сөрөг керр орчин тарах гэрлийн стационар ТE долгионы оронд диэлектрикийн функц параметруудаас хамаарах нь - Г, Очирбат; О, Нямсүрэн (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Сөрөг керр орчинд гарах гэрлийн стационар ТЕ цахилгааин соронзон долгионы оронгийн амплитудууд диэлектрикийн функцээр илэрхийлэгддэг ба |түүний координатаас хамаарах хамаарлыг тодорхойлох квадратур томьёо дөрвөн сул параметр агуулдаг. Бид эдгээр параметрүүдийн утгын огторгуйнуудыг дэд огторгуйнуудад хувааж үүссэн дэд огторгуй тус бүрийн хэмжээн дээр диэлектрикийн функцийн координатаас хамаарах өвөрмөц хамаарлыг тогтоов.