Спинт төлөвийн квант корреляцийг дүрслэхүй - Н, Төвжаргал; Д, Галбадрах; Д, Улам-Оргих (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Энэ ажилд N ширхэг 1/2-спинт төлөвийн квант корреляцийг спиний Вигнерийн түгэлтийн функцийн тусламжтайгаар дүрслэн үзүүлэх болно. Тухайлбал спины когерент төлөв, атомын Дихе төлөв, өргөтгөсөн N-cat төлөвүүд болон Бозе-Эйнштейний Конденсацид (БЭК) үүсэх "One axis twisting" ба "Two axis twisting" гамильтонианаар үүсэх төлөвүүдийн квант корреляцийн эволюцийг үзүүлэв.