Спинт төлөвийн тэнцэтгэл бишүүд - П, Мөнхбаатар; Д, Улам-Оргих (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Энд [1] ажилд ашигласан, спиний коллектив операторын дундаж хэмжигдэхүүний хувьд бичигдсэн зарим сонирхолтой тэнцэтгэл бишийг батлаж үзүүлэв Ийм тэнцэтгэл бишүүдийн хязгаарын нөхцлөөр дээд эрэмбийн квант корреляцуудыг илэрхийлэх хэмжигдэхүүнийг олж илэрхийлэх бололцоотой гэдэг санааг бид дэвшүүлж байна.