Германы эрдэмтэн П.С.Палласны хэвлүүлсэн Халимагардын дууны тойронд - А., Басан (Mongolian Studies, 2023)
Тус өгүүлэлд Германы эрдэмтэн П.С.Палласын 1776 онд хэвлүүлсэн Халимаг дуунуудад холбогдох сураг зангийг Палласын намтар түүх, халимаг дуунуудын, текст жич түүний агуулга, эх бичгийн ирэлт гэх хэдэн талаас анх алхам судлан шинжлэхийн зэрэгцээгээр түүнд холбогдох зарим асуудлын тухай өөрийн үзэлтээ өгүүлэв.