Монгол хэлний ойролцоо үгийг мэдэгдэхүүн мэдэхүүн ба хэлэгдэхүүн хэлэхүүний талаас үзэх нь: Studying aspects of sigmatics and pragmatics, language and speech in Mongolian synonyms - М., Базаррагчаа; Б., Мөнгөнцэцэг (Mongolian Studies, 2023)
ххх