Англи хэлийг хоёрдахь хэлээ болгон суралцагч Монголчуудын бичихдээ гаргадаг түгээмэл алдаа: урьдчилсан судалгаа: Common mistakes by Mongolians learning English as a second language: a pilot study - Tan Yee Ling (Mongolian Studies, 2023)
ххх