ӨМНӨХ ҮГ - Редакцийн зөвлөл (Geological Issues, 2021)
МУИС-ийн Геологийн салбараас эрхлэн гаргадаг МУИС-ийн Эрдэм шинжилгээний бичиг цувралын Геологийн асуудлууд сэтгүүлийн ээлжит дугаар № 19 (554) та бүхэнд хүрч байна. Энэ удаагийн дугаарт зонхилон тунамал савд хуримтлагдсан хурдас, ашигт малтмалын судалгааны өгүүллүүд орсон болно. Энэ нь зарим гадны сэтгүүлүүд сэдэвчилсэн судалгааны чиглэлээр тусгай дугаар гаргадаг жишгийг дотооддоо нэвтрүүлэх цаашдын зорилготой холбоотой. Хэдий тийм боловч сэтгүүл хэвлэгдэх хугацаанд ирүүлсэн бусад чиглэлийн цөөн өгүүллийг мөн оруулав.