ХЭЭРИЙН ДАДЛАГЫН ТЭМДЭГЛЭЛ - Б., Тамир; Д., Нансалмаа (Geological Issues, 2022)
2021 оны зуны дадлагын хүрээнд экзоген болон эндоген геологийн процесс, геологийн зураглал, эрлийн маршрут, сорьцлолтын ажлуудтай танилцах, хээрийн тэмдэглэл, зураг зохиох ажлуудыг хийж гүйцэтгэв.