“ХОЙД БҮРГЭД” АЛТНЫ ҮНДСЭН ОРДЫН ЭРЭЛ, ЭРЭЛ-ҮНЭЛГЭЭ, ХАЙГУУЛЫН АЖЛЫН ҮР ДҮН - Г., Болдбаатар; Д., Төрмагнай; М., Бат-Эрдэнэ (Geological Issues, 2022)
Хойд бүргэд алтны үндсэн орд нь Өмнөговь аймгийн Цогтцэций сумын нутагт, УБ хотоос өмнө зүгт 520 км, Таван толгойн нүүрсний уурхайгаас зүүн хойд зүгт 52 км, Хармагтайн алт-зэсийн бүлэг ордоос баруун зүгт 8 км зайд тус тус байрладаг.