ПОСТМААГМЫН ОРДУУДЫН ХЭТИЙН ТӨЛӨВ, ҮНЭЛГЭЭНД ТЕРМОБАРОГЕОХИМИЙН СУДАЛГААНЫ ҮР ДҮНГ АШИГЛАХ - С.Дашдаваа; С.Оюунгэрэл (Geological Issues, 2023)
ПОСТМААГМЫН ОРДУУДЫН ХЭТИЙН ТӨЛӨВ, ҮНЭЛГЭЭНД ТЕРМОБАРОГЕОХИМИЙН СУДАЛГААНЫ ҮР ДҮНГ АШИГЛАХ