БИОСФЕРИЙН ЭВОЛЮЦИ ХӨГЖИЛ ПАЛЕОНТОЛОГИЙН УХААНТАЙ ШҮТЭЛЦЭЭТ ЧАНАРТАЙ БОЛОХ ТУХАЙ - А.Пэрлээ; А.Амаржаргал (Geological Issues, 2023)
ШИМ МАНДАЛ ДАХЬ ПАЛЕОЭКОЛОГИ, ТАФОНОМИЙН ҮНДСЭН АСУУДАЛ БИОСФЕРИЙН ЭВОЛЮЦИ ХӨГЖИЛ ПАЛЕОНТОЛОГИЙН УХААНТАЙ ШҮТЭЛЦЭЭТ ЧАНАРТАЙ БОЛОХ ТУХАЙ