ХӨВСГӨЛ НУУРЫН ЁРООЛЫН ТУНДАСЫН ЦӨМРӨГИЙН СУДАЛГААНЫ ЗАРИМ ДҮНГЭЭС - С. АРИУНБИЛЭГ; П.ХОСБАЯР; Ц.НАРАНЦЭЦЭГ (Geological Issues, 2023)
ХӨВСГӨЛ НУУРЫН ЁРООЛЫН ТУНДАСЫН ЦӨМРӨГИЙН СУДАЛГААНЫ ЗАРИМ ДҮНГЭЭС