ШИНЖЛЭХ УХААНЫ АКАДЕМИЙН БАГА ЧУУЛГАНЫ ГИШҮҮН, ШИНЖЛЭХ УХААНЫ ДОКТОР, МОНГОЛ УЛСЫН ИХ СУРГУУЛИЙН ПРОФЕССОР МЭГД ОВОГТОЙ ЖАМБЫН БЯМБА - С.ДАШДАВАА,; О.ГЭРЭЛ,; Ч.ХУРЦ,; Г.ДЭЖИДМАА, (Geological Issues, 2023)
Шинжлэх ухааны доктор, МУИС-ийн профессор Жамбын Бямбын геологийн үйлдвэрлэл, судалгаа шинжилгээ, сурган хүмүүжүүлэх үйл ажиллагаа