ӨНДӨРШИЛ БҮСИЙН БОРЖИНЛОГ ЧУЛУУЛГИЙН ПЕТРОГРАФИ - Д.НАНСАЛМАА; Л.ЖАРГАЛ (Geological Issues, 2023)
Өндөршил бүсэд тархсан боржинлог чулуулгийн геологи-петрографийн тодорхойлолтыг хийж чулуулгийн найрлага, хувирал, структур, текстурын онцлог зэргийг судлах зорилго тавьж янз бүрийн боржинлог чулуулгаас авсан 60 дээжинд судалгаа хийн үр дүнг нь энэхүү өгүүлэлд тусгав.