УЛААНБААТАР ТЕРРЕЙНЫ ЭЛСЭН ЧУЛУУНЫ СУДАЛГААНЫ ДҮНГЭЭС (АЛТАН-ОВОО ФОРМАЦИЙН ЖИШЭЭН ДЭЭР) - Л.Оюунжаргал; Л.Жаргал; Д.Нансалмаа (Geological Issues, 2023)
УЛААНБААТАР ТЕРРЕЙНЫ ЭЛСЭН ЧУЛУУНЫ СУДАЛГААНЫ ДҮНГЭЭС (АЛТАН-ОВОО ФОРМАЦИЙН ЖИШЭЭН ДЭЭР)