"Геологийн асуудлууд" сэтгүүлд хэвлэгдэх өгүүлэлд тавигдах шаардлага болон Гарчиг - Редакцийн зөвлөл (Geological Issues, 2023)
"Геологийн асуудлууд" сэтгүүлд хэвлэгдэх өгүүлэлд тавигдах шаардлага болон Гарчиг