ХЯРГАС НУУРЫН ПОЛИМЕТАЛЫН ИЛРЭЛИЙН ГЕОЛОГИЙН ТОГТОЦ - Б.Бат; Г.ӨСӨХБАЯР (Geological Issues, 2023)
Энэ бүтээлд “Монголросцветмет” ХХК-ний нэр бүхий хайгуулын тусгай зөвшөөрлийн талбайн полиметалын илрэлд 2008-2009 онуудад хийгдсэн геофизикийн соронзон хайгуул, 1:25000, 1:10000 хураангуйлалтай геологийн зураглапын ажил, литогеохимийн сорьцлолтын үр дүнг ашиглаж геологийн тогтоц, эрдэсжилт, хэтийн төлөвийг үнэллээ.