SEGNOSAURIDAE ДИНОЗАВРЫН БҮЛЭГ НЬ ТРИАСЫН ЦАГИЙН ПРОЗАВРОПОД АМЬТАДЫН ХӨГЖЛИЙН ШУГАМ ДЭЭР РЕЛИКТ МАЯГААР ДАХИН ҮҮССЭН БАЙХ БОЛОМЖ - А.Пэрлээ; Н.Одгэрэл (Geological Issues, 2023)
SEGNOSAURIDAE ДИНОЗАВРЫН БҮЛЭГ НЬ ТРИАСЫН ЦАГИЙН ПРОЗАВРОПОД АМЬТАДЫН ХӨГЖЛИЙН ШУГАМ ДЭЭР РЕЛИКТ МАЯГААР ДАХИН ҮҮССЭН БАЙХ БОЛОМЖ