БИОСФЕРИЙН ДОТОРХ ПАЛЕОЗООЛОГИЙН ҮНДСЭН УХАГДАХУУН - А.Пэрлээ; А.Амаржаргал (Geological Issues, 2023)
ШИМ МАНДАЛ ДАХЬ ПАЛЕОЭКОЛОГИ, ТАФОНОМИЙН ҮНДСЭН АСУУДАЛ БИОСФЕРИЙН ДОТОРХ ПАЛЕОЗООЛОГИЙН ҮНДСЭН УХАГДАХУУН