МОНГОЛЫН ГЕОЛОГИЙН СУДАЛГААНД МУИС-ИЙН ГЕОЛОГИЙН САЛБАРЫН ТӨГСӨГЧДИЙН ОРУУЛСАН ХУВЬ НЭМЭР - С.ДАШДАВАА; С.ОЮУНГЭРЭЛ (Geological Issues, 2023)
МОНГОЛЫН ГЕОЛОГИЙН СУДАЛГААНД МУИС-ИЙН ГЕОЛОГИЙН САЛБАРЫН ТӨГСӨГЧДИЙН ОРУУЛСАН ХУВЬ НЭМЭР