ШИНЖЛЭХ УХААНЫ АКАДЕМИЙН БАГА ЧУУЛГАНЫ ГИШҮҮН, ШИНЖЛЭХ УХААНЫ ДОКТОР, МОНГОЛ УЛСЫН ИХ СУРГУУЛИЙН ПРОФЕССОР МЭГД ОВОГТОЙ ЖАМБЫН БЯМБА - С.ДАШДАВАА; О.ГЭРЭЛ; Ч.ХУРЦ; Г.ДЭЖИДМАА (Geological Issues, 2023)
Шинжлэх ухааны доктор, МУИС-ийн профессор Жамбын Бямбын геологийн үйлдвэрлэл, судалгаа шинжилгээ, сурган хүмүүжүүлэх үйл ажиллагаа