‘’МОНГОЛЫН ЗАРИМ МЕТАЛЛ АШИГТ МАЛТМАЛЫН БОДИСЫН БҮРЭЛДЭХҮҮНИЙ СУДАЛГАА” (АЛТ, ВОЛЬФРАМ, ЦАГААН ТУГАЛГА) СЭДЭВТ АЖЛЫН ТУХАЙ МЭДЭЭЛЭЛ - С.ДАНДАР; Л.ЖАРГАЛ; В.ДОРЖМАА (Geological Issues, 2023)
‘’МОНГОЛЫН ЗАРИМ МЕТАЛЛ АШИГТ МАЛТМАЛЫН БОДИСЫН БҮРЭЛДЭХҮҮНИЙ СУДАЛГАА” (АЛТ, ВОЛЬФРАМ, ЦАГААН ТУГАЛГА) СЭДЭВТ АЖЛЫН ТУХАЙ МЭДЭЭЛЭЛ