“Геологийн асуудлууд” сэтгүүлд хэвлэгдэх өгүүлэлд тавигдах шаардлага - Редакцийн зөвлөл (Geological Issues, 2023)
МУИС-ийн “Геологийн асуудлууд” сэтгүүлийг Монгол Улсад Геологийн мэргэжилтэй боловсон хүчин бэлтгэж эхэлсэний 50 жилийн ойд зориулан тусгай дугаар “Геологийн асуудлууд” сэтгүүлд хэвлэгдэх өгүүлэлд тавигдах шаардлага