Жамбын Бямбын геологийн салбарт оруулсан хувь нэмэр, өгөөж - Г.Сугаржав (Geological Issues, 2025)
Монгол улсын Төрийн соёрхолт, Сүхбаатарын одонт, Шинжлэх ухааны доктор, профессор, “Ахмад хүндэт геологич” Жамбын Бямба-ын геологийн салбарт оруулсан хувь нэмэр өгөөжийн тухай тэмдэглэл оршивой.